nov 29

avlysning av trening mandag 29 nov

VI  SER OSS NØDT TIL Å AVLYSE OGSÅ DENNE TRENINGEN PGA KULDE. HÅPER PÅ MILDVÆR SNART NÅ.

LITT INFO:

VI SKAL SNART HA ET SPILLERMØTE FOR DE SOM NÅ UTGJØR TRENERTEAM OG  SPILLERE PÅ KATTEM. INFORMASJON OM TIDSPUNKT OG STED FÅR DERE SNART.

DET VIL BLI STILT KRAV TIL SPILLERE SOM ØNSKER Å VÆRE EN DEL AV LAGET. NÅR MAN ER PÅ TRENING FORVENTES DET EN GOD ADFERD. VI SOM HOLDER PÅ MED DETTE ØNSKER POSITIVE GUTTER SOM ØNSKER Å UTVIKLE SEG SOM FOTBALLSPILLERE. UØNSKET ADFERD VIL DERFOR IKKE BLI TOLERERT

SKAL VI BLI GOD MÅ VI TREKKE I SAMME RETNING!

HÅPER  Å SE DERE TILBAKE PÅ TRENING TORSDAG 2  DESEMBER

ETTER AVTALE MED KLUBBEN VIL NESTE TRENING BLI SISTE TRENING FOR OVERÅRIGE. DE VIL ETTER HVA VI HAR FORSTÅTT BLI GITT ET ANNET TRENINGSTIBUD ETTER JUL. KLUBBEN SER DET SOM VIKTIG AT TRENINGSGRUPPE 95/96 FÅR TIDEN FREM MOT JUL ALENE.

MVH

TRENERTEAMET.

Comments are closed.