Sluttspill Malvik Cup 2010

Sluttspill

Det ble bronsemedalje på våre gutter i årets Malvikcup og la det være sagt først som sist, bronseplass er et glimrende resultat.

kaptein Eivind og Oskar

Gutta viser ved enhver anledning at de er med og kjemper helt i toppen, – at det skal ende med gull hver gang kan ingen forlange, og gutta skal ha all honnør for innsatsen de viste i helga. Hvis det er noe man i et litt skuffet øyeblikk kan tillate seg å deppe over, så må det være at laget ikke helt klarte å utnytte sitt fulle potensiale denne helga. Men det laget som til enhver tid klarer dette har hittil ikke spilt sin første kamp, og de kommer neppe til å spille noen kamper heller, – det laget finns ikke! Othilienborg i kvartfinalen ble en lite typisk kamp til gutta å være, få avslutninger, nesten ikke et skudd på mål, og få kombinasjoner. Laget ble i stedet presset til å slå lange oppspill, og dette endte stort sett i klareringer og brudd imot. Prince satte likevel inn et fint mål og vi gikk til semifinale med en knapp 1-0 seier. Semifinalen mot Malvik ble en tøff affære, gutta startet bra, og med litt mer dyktighet i de avgjørende situasjonene foran mål, så kunne vi ledet denne kampen med to mål før det var spilt fem minutter. Dessverre ble vi litt for hete i toppen i disse avgjørende situasjonene, og dermed kom heller ikke den forløsende scoringen.  Malvik var meget aggressive og de la våre gutter under konstant press kampen igjennom, det var derfor langt fra ufortjent da de gikk opp i ledelsen. Gutta fortsatte, men klarte dessverre ikke å bryte gjennom Malviks forsvar, og til slutt endte kampen 2-0 til Malvik. Helt greit, og en fortjent seier til Malvik. Verdal i bronsefinalen ble også en tett kamp, men her føltes det likevel som gutta hadde kontroll. Flere fine kombinasjoner resulterte i 1-0 etter et fint skudd av Amran, og når Andreas noen minutter etter dunket inn 2-0 på et frispark, så følte undertegnede at dette var i boks. På slutten reduserte Verdal, pulsen steg litt, men gutta rodde det hele i land og tok hjem en glimrende bronsemedalje, vi gratulerer!!