feb 21

«Dobbeltseier» i Puma Cup 2010

Finale : Kattem2 – Kattem1  7 – 2

Storeslem!!

Kattems gutter -96 fortsatte storspillet fra lørdagens innledende runder, og som i fjorårets cup møttes gutta til et innbyrdes finaleoppgjør om den største pokalen. I kvartfinalene slo guttene henholdsvis Heimdal og Othilienborg, mens Buvik og Byneset måtte bite i det sure eplet i semifinalene.

Kolstad hadde sørget for en fin ramme rundt finalen og et forholdsvis stort publikum fikk se innmarsjen og presentasjonen av spillerne, og vi var alle forventningsfulle før finalen. Trenerteamet hadde satt sammen to jevne lag, og det at begge lagene nå møttes i finalen beviser vel at de hadde lyktes godt med dette.

Finalen startet da også meget jevnt, og lagene vekslet med å være i ledelsen den første halvdelen av kampen. På stillingen 3-2 til Kattem2 så endret spillet seg noe. Kattem2 var mere bevegelige, forsvaret hadde dermed flere oppspillspunkter, og når forsvaret samtidig var gode til å komme etter i angrep så rullet laget opp det ene gode angrepet etter det andre, og til tider ble Kattem1 utspilt. Kattem1 hadde også sine muligheter, men lagets angrep besto stort sett av enkeltmannsprestasjoner og avslutninger fra langt hold, og disse tok for anledningen Kattem2`s glimrende målvakt Arbi seg av.

Kapteinene Sondre og Eivind

Kattem1`s meget gode målvakt Tom Gøran hadde en atskillig vanskeligere kamp. Kattem2 spilte seg ofte fram til overtall to mot en, og avslutningene kom som oftest fra kloss hold. Dette gjorde det meget vanskelig for Tom Gøran, og til slutt fikk laget syv baklengs. Sluttresultatet ble dermed 7-2 til Kattem2, og laget tok fortjent hjem den største pokalen.

Kattem har i denne cupen vist spilleglede og finesser på et meget høyt nivå, og som trenerteamet sier det, så har vi et meget godt sammensatt lag. Våren nærmer seg nå med stormskritt, og gutta bidrar til at våren og sommeren om mulig blir enda mere etterlengtet.

Gratulerer gutter!!!

Comments are closed.